boeken overzicht

het goede leven

In ‘Het goede leven’ pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller ‘Gouden jaren’.  Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. 

Meer lezen

gouden jaren

‘In 1952 deelde ik een stofzuiger met mijn schoonmoeder.’ ‘In 1961 zond de televisie 24 uur uit – per week.’ ‘In 1965 moesten we naar de buren om te bellen.’ 

Meer lezen

DE LESSEN VAN BURN-OUT

In 'De lessen van burn-out' beschrijft Annegreet van Bergen wat ze nooit voor mogelijk had gehouden dat haar zou overkomen: ziek worden van te hard werken. 

Meer lezen

Mijn moeder wilde dood

De moeder van Annegreet van Bergen was vijfentachtig, weduwe en werd geplaagd door een opeenstapeling van kwalen. Ze wilde euthanasie, maar dat verzoek werd afgewezen. 

Meer lezen

Onthaasten van a tot z

Onhaasten betektent dat je je niet gek laat maken, noch door jezelf noch door anderen. Onthaasten is een levenskunstig en levenslustig alternatief voor onze slopende, overactieve levensstijl.

Meer lezen

werk of gekkenwerk

Veel, zo niet alles, draait om werk. Werk bepaalt een groot deel van ons bestaan, zozeer zelfs dat wij onszelf constant onder druk zetten en daarom dikwijls aan tijdgebrek lijden of burn-out geraken.

Meer lezen

Deze website gebruikt cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor de bezoeker beter werkt. Privacystatement

akkoord